Refinansier dine dyre kredittkort

Refinansier kredittkortgjeld

Refinansiering av kredittkort gjeld betyr betale eller løse inn din nåværende gjeld med et annet lån. Refinansiering er annerledes enn gjelds forhandling. I gjeldsforhandling eller gjeldsordning så arbeider du med långivere for å redusere det totale beløpet du skylder ved å tilby en rask, engangsutbetaling. Refinansiering av gjeld betyr at du fortsatt vil ha månedlige utbetalinger, men de vil være til en annen utlåner og som regel spare deg for masse penger i måneden. Det ultimate målet ved å refinansiere er å sikre en bedre gjeldssituasjon enn den du har havnet i. For å få disse fordelene, må du gå inn i prosessen nøye.

Trinn 1: Ta en opptelling av all gjelden din

Hvor mye gjeld har du virkelig ha? Har du skylder på en bil, et apparat, en TV eller studielån? Ta en opptelling av all din gjeld inkludert alle dine kredittkort. Ofte vil du se de største resultatene fra refinansiering hvis du i tillegg konsolidere din gjeld. Dette betyr at du bruker ett lån for å betale ned all gjelden din deretter arbeide for å betale tilbake som ett lån. Du kan ha gode renter på noen av gjelden din, imidlertid. Lag en uttalelse som gjenspeiler hvilken gjeld du ønsker å refinansiere og som du allerede mottar en god del på.

Trinn 2: Bestem din evne til å betale

Budsjettering er nøkkelen til å gjøre noen kredittkort gjeld refinansiere arbeid i det lange løp. Bruk minst seks måneder av regninger til effektivt budsjett alle dine inntekter og utgifter. Finn ut hvor du kan gjøre kutt for å nedbetale en høyest mulig beløp hver måned. Når du har dette nummeret, bestemme hvor lang tid det vil ta deg å betale din eksisterende gjeld hvis ingen interesse ble brukt. Neste vurdere hvor lang tid det vil ta deg med et gitt område av renter. For eksempel bruke 6%, 10% og 12% rente over 3, 5 og 10 år. Hva ville den månedlige utbetalinger være? Dette vil bidra til å vise deg hva renten du bør søke.

kredittkort refinansiering

Trinn 3: Diskuter Straff med din nåværende utlåner

Betaler av din nåværende gjeld i en lump sum kan komme med straffer. Disse straffene bør uttrykkes i din første kredittkort kontrakt. Snakk med din nåværende utlåner til å fastslå om det er noen gebyrer eller straffer som gjelder i ditt tilfelle. Disse avgiftene vil være en del av din bekostning i refinansiering ditt kredittkort gjeld.

Steg 4: Finn en utlåner med et bedre alternativ / rente

Basert på budsjettet du jobbet ut i trinn 2 og avgifter vil du betale fra trinn 3, se etter en passende utlåner. Det kan være lurt å starte med online lånegivere fordi de gir raske sitater uten å kreve en tyngende prosess på slutten din. Tilnærming banker og dedikerte långivere å aktivt søke de best mulige priser. Uansett hvor du finner din utlåner, bør du beskytte deg selv ved å planlegge et personlig møte enten ansikt til ansikt eller over telefonen for å spørre grundige spørsmål. Du bør i tillegg sjekke vurdering etater og evalueringer som utlåner. Bare fordi en utlåner tilbyr lave priser betyr ikke at du ønsker å gjøre forretninger med dem.

Trinn 5: Tenk alle de faktorene

Husk: renten er ikke den eneste faktoren i å sikre et godt lån. Du ønsker å sikre at det ikke er overdreven avgifter og straffer for sen betaling eller betaling av gjelden tidlig. Arbeide med en utlåner du stoler er også en uvurderlig ressurs. Opprette et nivå av komfort og forståelse vil spare deg stresset i fremtiden. Det kan bidra til å skape en ønskeliste som inkluderer alt du ønsker. Bruk denne listen til å sammenligne långivere og se hvem som gir deg den beste all-around avtale.