Det er viktig å spise riktig mens du trener

Spis riktig

Når du trener setter du deg ofte mål som du skal prøve å nå – og for å nå disse så fort som mulig burde ikke ditt engasjement kun ligge på treningen. Hvis du kogger to timer hver dag, og så spiser en bløtekake når du kommer hjem, samtidig som du heller i deg cola og avslutter med chips og sjokolade til kveldsmat – vel, da blir nok ikke formen noe bedre. Mest sannsynlig vil den bare fortsette å bli dårligere og dårligere. Det eneste treningen din da vil gjøre er å la kroppen din forfalle litt tregere.

Når du skal trene og faktisk ønsker å nå målet ditt burde du da også snu matvanene dine – og nå menes det ikke at du snur dem kun mens du jobber mot målet ditt – men lar dem forbli snudd. Det første tipset når du prøver å bli tynnere er å spise lite, men ofte. Da krymper matsekken, og den blir vant til å få lite mat.

Det er også forskjellige typer mat som faktisk kan hjelpe deg med å nå målene dine fortere, men dette vil variere veldig på hvilke mål du har. Hvis du er medlem av et treningssenter burde du spørre en av de private trenerne om hva slags mat du spesifikt burde spise for å nå ditt mål. Det finnes også flere rutiner på nettet der mat blir inkludert – så det burde med andre ord være lett for deg å komme på rett spor.